Apetit Uuni- ja grillikasvikset

Maukkaat ja vaivattomat kasvissekoitukset grilliin ja uuniin

Grillikasvikset eivät koskaan ole maistuneet näin hyvältä! Uudet Apetit Uuni- ja grillikasvikset täydentävät kattavaa kasvissekoitusvalikoimaamme entisestään. Neljä valmiiksi maustettua vaihtoehtoa ovat kukin täydellinen valinta kesän grillikauteen, mutta toimivat erinomaisesti myös kevättalven uuniruokana.

Lempeän chilisistä, hunajaisista ja yrteillä maustetuista Uuni- ja grillikasviksista voi taikoa herkullisen kasvislisukkeen tuoreiden kasvisten tapaan niin grillissä, parilassa, foliovuoassa, hauduttamalla kuin uunissakin. Ja onpa yksi makuvaihtoehto vieläpä kokonaan kotimainen.

Uuni – ja grillikasvikset Sourcream & Onion

Herkullisia juureksia sisältävä uuni- ja grillikasvissekoitus on maustettu tutulla sourcream & onion maustesekoituksella. Rouhea sekoitus sisältää perunaa, porkkanaa kahdessa eri värissä ja ruusukaalia. Tuote on loistava valinta kesän grillikauteen, mutta toimivat erinomaisesti myös uuniruokana.

Uuni- ja grillikasvikset Puutarhan yrtit

Herkullisia, täysin kotimaisia juureksia sisältävä uuni- ja grillikasvissekoitus on maustettu tutuilla ja aromaattisilla puutarhan yrteillä ja sitruunalla. Rouhea sekoitus sisältää perunaa, porkkanaa kahdessa eri värissä ja palsternakkaa, ja toimii taattuna makuparina vaikkapa grillissä maukkaaksi kypsennetyn kotimaisen kalan lisukkeena.

Uuni- ja grillikasvikset Puutarhan yrtit -sekoitus kuuluu Apetitin Kotimainen-sarjaan. Kotimainen-sarjan tuotteissa kasvikset ovat aina täysin kotimaisia ja tuotteet tunnistat pakkauksen sinisestä Kotimainen-merkistä.

Uuni- ja grillikasvikset Lempeän chilinen

Kaipaatko kasviksiisi potkua? Silloin Lempeän chilinen kasvissekoitus on omiaan sinulle. Nakkaa kasvissekoitus grilliin tai uuniin, ja anna chilin ja valkosipulin tehdä tehtävänsä. Porkkanaa, perunaa, parsakaalia, bataattia ja punasipulia sisältävä mausteinen kasvissekoitus toimii täydellisesti grillattujen lihojen makuparina, mutta maistuu myös sellaisenaan esimerkiksi vartaissa.

Uuni- ja grillikasvikset Hunajainen

Tässä sekoituksessa porkkana, lanttu, kesäkurpitsa ja palsternakka aateloidaan ihanan makealla hunajahunnulla. Mieto mutta maittava, Uuni- ja grillikasvikset Hunajainen sopii taatusti jokaiseen makuun, ja on vaivaton kasvislisuke ruoalle kuin ruoalle. Sekoitus valmistuu vikkelästi niin uunissa paahdettuna kuin grillissäkin.

Resepti-inspiraatiota grilliin ja uuniin: