Apetit pinaattikeitto – rakkaudesta ruokaan

Kaiken kokoisiin kattiloihin

Apetit Kotimainen Pinaattikeitto on helpottanut suomalaisten arkea jo lähes 50 vuoden ajan. Apetit Kotimainen Pinaattikeitto valmistetaan kotimaisesta, vastuuviljellystä pinaatista. 

Tuotteen herkullinen maku syntyy muun muassa suomalaisesta pinaatista, suomalaisesta maitojauheesta ja suomalaisesta voista, ilman lisäaineita. Apetitin tuotekehityksessä on tehty tuotehuoltoa vuosien varrella, mutta herkullinen alkuperäinen maku ja pehmeä helposti lusikoitava rakenne on säilynyt läpi vuosien.

Apetit Kotimainen pinaattikeitto tarjoaa erityisesti helpotusta arkeen. Se tarjoaa vaivattoman ruokailun yhdelle tai useammalle – lisää vain syöjien määrän mukaan keittokoteloita kattilaan!

Arjen helpottaja Apetit Kotimainen Pinaattikeitto on klassikko. Se on helpottanut suomalaisten arkea jo lähes 50 vuotta. Perinteisen pinaattikeiton lisäksi se löytyy laktoosittomana ja vegaanisena.

Kotimaista ja vastuuviljeltyä pinaattia

Myös Apetitin pinaatti on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla. Apetitin kotimaisten kasvisten viljelyssä käytettävä Vastuuviljely-menetelmä kattaa yleiset viljelyn periaatteet, kasvikohtaiset viljelyohjeet sekä laadun, tuoteturvallisuuden ja ympäristöasioiden hallinnan.

Pinaatti on ainoa Apetitin viljelyttämistä kasveista, jolla on kaksi satoa vuoden aikana. Pinaatti myös avaa Apetitin satokauden, kun ensimmäinen pinaattisato on valmista sadonkorjuuta varten jo kesän alussa. Toinen pinaattisato saadaan loppukesästä. Apetit viljelyttää pinaattia myös luomuna.

Vinkki: näin avaat pinaattikeittopakkauksen näppärästi

1. Pidä koteloa kuumassa vedessä puoli minuuttia tai
2. nosta pakkaus pöydälle 15 minuuttia ennen avaamista tai
3. siirrä keittokotelo kulhossa tai kattilassa jääkaappiin jo edellisiltana.

Kotimaista ja vastuuviljeltyä

Apetit Kotimainen Pinaattikeiton sisältämä pinaatti on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla.

PINAATTI

Pinaatti on tummanvihreä ja pehmeälehtinen vihannes. Pinaatti sisältää paljon kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, natriumia, sinkkiä, kuparia, mangaania, C-, B-, E- ja K-vitamiineja. Pinaattia on nimitetty vihannesten prinssiksi.

Pinaatti sopii monipuolisesti erilaisiin ruokiin. Pinaattia voi käyttää esimerkiksi keitoissa, salaateissa, muhennoksissa ja laatikoissa. Pinaatti tuo lisämakua myös ohukaisiin ja sämpylöihin. Pinaatti sopii mainiosti myös pastan kanssa.

Apetitin tuotevalikoimasta pinaatti löytyy hienonnettuna pakastettuna sekä valmiina pinaattikeittona. Apetit pinaattikeittoa on saatavilla kolmena erilaisena versiona – perinteisen pinaattikeiton lisäksi Apetit valmistaa laktoositonta pinaattikeittoa ja vegaanista pinaattikeittoa

 

Tutustu Apetit pinaattikeittoihin: